Fototapeter - Så mycket mer an skyltar

Billiga Fototapeter av din egen bild

Billiga fototapeter

 

Vi levererar även fototapeter till Danmark, Norge och Finland.

E-Trust för fototapeter Greenguard för fototapeter Paypal för fototapeter

Mer instruktioner för hur du jobbar i programmet finns vid inloggningen på nästa sida.

På detta sättet kan du trycka egen fototapet i vårt program

Videoklippen här nedanför visar lite mer information om hur du kan trycka egen fototapet och vilket sätt du enklast monterar den.

 

 

Billiga fototapeter med din egen bild eller annat motiv från bildbank

Fototapeter på vägg

Fototapet på garderobsdörrar

Vi har här ett smart och smidigt webbverktyg där du själv utformar och designar din egna fototapet. Antingen väljer du ditt motiv i en bildbank, eller så laddar upp din egen bild till din fototapet. Därför kan du nu enkelt göra trycka egen fototapet av bilder på dina barn, husdjur, fotbollslag, eller från den där fina bilden på ditt smultronställe i skogen. Våra fototapeter ger dig något personligt och unikt. Kort och gott, du får en unik egen fototapet tryckt med bästa trycket och med högt ställda kvalitetskrav.

Vi är lite unika med att erbjuda våra kunder denna fantastiska möjlighet att designa och trycka egna fototapeter av era egna bilder eller annat motiv. Våra fototapeter trycks på ett miljövänligt PVC-fritt tapetpapper. Med vår webplattform så ser ni exakt hur din fototapet kommer att se ut, och allt går snabbt och smidigt med slutresultatet att ni får en egen billig fototapet till ett riktigt billigt pris. Det fina med detta är att du ser direkt på skärmen hur slutresultatet kommer att se ut och du får varningar om något inte stämmer, eller om din bild ej håller tillräckligt högupplösning.

Fototapeter har återigen blivit moderna och intresset för personifierad interiör ökar konstant. Därför tycker vi att det är kul då vi har ett riktigt smart webverktyg där ni själva kan utforma er egendesignade fototapet eller väggaffisch, oavsett om det är för företaget eller hemmets lugna vrå. Grunden är att du dels skall kunna använda dig av dina egna bilder och sen anpassa dem för just den ytan du vill ha motivet på, samt även att ha möjlighet att välja ett passande motiv i bildbanken. Det finns ingen gräns för fantasin längre.

Att skaffa fototapeter hör till de lite svårare besluten att ta. Frågorna är många om vilken bild man ska ha?, hur kommer det att se ut ?, håller bilden tillräckligt bra upplösning?, kan man ta bort tapeten sen om man vill byta den mot en annan fototapet?

Välj bland många olika motiv.

Vår tjänst är uppkopplad mot en bildbank där du kan välja bland miljoner olika motiv. Vill du ha en fototapet med Brooklyn Bridge, eller något annat coolt motiv så är det inga problem. Allt finns att tillgå i riktigt högupplösta bilder.Det fina är att du ser allt i realtid och behöver inte besöka bildbanker för att köpa loss bilder. Allt ingår i ett och samma paket, för att göra det så smidigt som möjligt.

Hos oss kan du trycka egen fototapet till ett bra pris!

300.-/m2 FRI FRAKT !

Prisexempel:

Väggytan är 2,20m hög och bredden är 3m = Totalvägg yta 6,60m2 x 300.- = 1980 kr.

Våra billiga fototapeter är en orginalprodukt

Tapeten vi trycker på är dels en orginalprodukt ifrån HP. Ytvikten på denna fototapet är 175gr/m2 och den är helt fri ifrån PVC och andra ämnen. Tillsammans med vår tryckfärg får du en fototapet helt fri ifrån PVC och lösningsmedel. Våra fototapeter är 100% luktfri och helt miljövänlig och den håller i många år. Den stora fördelen är att den går lätt att ta bort utan att du behöver använda limborttagare eller dylikt, det enda du behöver är vatten!

Den andra tapeten vi använder är av samma typ som tapetfabrikerna använder. Denna fototapet har en nonwoven bas och måste limmas upp. Typen kallas för Easy Up. Gramvikten är 180 gr/m2. Denna fototapet går också att ta bort eftersom det är en non-woven bas i den.

Se hur dina fototapter kommer att se ut

Med vårt digitala verktyg kan du enkelt skapa och trycka din egen fototapet. Du anger dina mått och du har fria händer att skapa precis det du vill! Du lägger enkelt in dörrar och fönster och kan anpassa bilden efter ditt rums förutsättningar. Programmet varnar om dina bilder har för dålig upplösning. Du kan också förhandsgranska din fototapet och få ett urklipp ifrån bilden på mail, för att se hur det ser ut på cirka 1 meters betraktningsavstånd. Detta skickas till din mailadress för påseende.

Tillverkningen av din fototapet

Vi tillverkar allt in-house och övervakar hela processen av tryckningen av dina fototapeter, precis som om det var vi själva som var kunden. Vi har högt ställda krav och tummar aldrig på tryckkvalitén. Vi ger alltid det bästa eftersom vi vill ha nöjda och glada kunder. Sedan något år tillbaka har vi en helt miljövänlig produktion med vattenbaserade färger. Detta ger både oss och dig som kund fördelar. Den mest signifikanta fördelen är att trycket är fritt ifrån illaluktande lösningsmedel.

Betalning och leverans

När du gjort klart din fototapet så trycker du på knappen ” Skriv ut”. Vi får då din beställning och börjar med att kontrollera så att allt är okej med bildkvalité och annat som kan påverka slutresultatet. När alla filer är kontrollerade så kontaktar vi dig för att få rätt leveransadress. Samtidigt med detta kommer e-betalningen via mail som vi sköter via Pay-Pal.

Pay-Pal är ett säkert betalningssystem som ger en trygghet för båda parter. Även om du inte har något Pay-Pal konto så kan du även betala med vanligt betalkort. Du kan även betala via faktura, men då är det en förskottsfaktura och förfarandet blir det samma som med Pay-Pal. Vi vill kunna erbjuda så billiga fototapeter som möjligt, så därför använder vi oss inte av factoringbolag. Anledningen är att eftersom vi tillverkar en specialprodukt så måste vi vara säkra på beställaren tar emot den.

Leveransen av fototapet / fototapeter sker med postpaket genom PostNord, som du enkelt hämtar hos ditt postombud.