Fototapeter - Så mycket mer an skyltar

Billiga Fototapeter till hemmet och företaget.

Köp Fototapeter online!

Här designar du och beställer din
egen fototapet. Välj bilder och motiv från bildbanker i 4 enkla steg.

  1. Logga in
  2. Ange väggstorlek
  3. Välj din bildkälla
  4. Beställ

 

Fototapeter

300:-/m²

Fri Frakt !!

Vi erbjuder tre olika sätt att göra din egen fototapet på

Du laddar snabbt och enkelt upp din egen bild från din kamera eller padda. Steg för steg låter programmet dig designa och trycka din egen fototapet.

Pattern Design motiv och mönster. Här hittar du unika och trendiga mönster och motiv. Du kan själv enkelt ändra och justera både storlek och färg efter eget behag.

Vår tapetfabrik hämtar bilder och andra motiv genom Fotolia. Fotolia är en bildbank där du kan välja mellan 20 miljoner motiv. Sök efter det du söker och du skall finna det du söker!

Paypal för fototapeter

Betala säkert
med PayPal.

Vi levererar fototapeter
till hela Norden!

Mer instruktioner för hur du jobbar i programmet finns vid inloggningen på nästa sida.

På detta sättet kan du trycka egen fototapet i vårt program

Videoklippen här nedanför visar lite praktisk information om hur du går tillväga vid design och montering av våra tapeter..

 

Hos oss kan du trycka egen fototapet till ett bra pris!

300.-/m2 inklusive moms och FRI FRAKT !

Prisexempel:

Väggytan är 2,20m hög och bredden är 3m = Totalvägg yta 6,60m2 x 300.- = 1980 kr.

Billiga fototapeter online
– Beställ din egen fototapet med fri frakt

Fototapeter är en nygammal trend som kommit för att stanna.
Här kan du läsa om lite kuriosa och information om just dessa tapeter.

Att beställa och köpa fototapeter hör till de lite svårare besluten – därför har vi gjort det enkelt för våra kunder. Vi ett virituellt system i vilket du som kund kan designa och tillverka dina egna billiga fototapeter utan att behöva besöka den lokala tapetshopen. Vi erbjuder fototapeter där du bestämmer motivet och således gör din egen tapet helt själv efter eget tycke.

Du gör allt i datorn. Så fort du har loggat in är du klar för att börja designa din egen tapet och sedermera också att beställa din fototapet, precis så som du vill ha den. Vårt system bygger på att du kan använda dina egna bilder och motiv, eller de bilder och mönster som vi tillhandahåller genom Pattern Design och Fotolia. Allt som allt så har vi ett utbud av minst 20 miljoner bilder och motiv som du kan välja bland.

Fototapet i taket

Gör din egen fototapet och välj bland många olika bilder och mönster

Vill du göra en egen unik måttanpassad fototapet med Brooklyn Bridge, Grand Canyon eller något annat coolt designat motiv, så är det inga problem. Allt finns att tillgå i högupplösta bilder. Du gör allt här hos oss och du behöver inte besöka bildbanker för att köpa bilder, allt finns färdigt och klart att användas direkt.

Kanske vill du designa en egen tapet med ett unikt mönster med anpassningsbart mönster och storlek? Då väljer du Pattern Design som bildkälla. Här kan du själv välja mönster och påverka storlek, färger och delning. Se och läs mer vad Pattern Design kan erbjuda dig som privatperson eller som företag. Hos Pattern Design finns tusentals unika mönster för din tapet.

Beställ fototapet med din egen bild

Vi är också lite unika med att erbjuda våra kunder denna möjlighet att trycka sin egen fototapet genom att kunna ladda upp sina egna bilder direkt, så att du som kund direkt ser hur det färdiga resultatet kommer att se ut. En trevlig aspekt med att kunna trycka sin egen fototapet är att du enkelt kan föreviga dina bilder ifrån semestern, eller kanske rent av bilder på dina barn, ditt favoritlag i fotboll. Ifall du väljer att ladda upp en egen bild så kommer du att få varningar ifall det är något tokigt med bilden.

Personlig service med snabbleverans

Allt går snabbt och ni får en egen billig fototapet till ett riktigt billigt pris. Du kan också enkelt beställa provutskrift på din fototapets bild, för att se hur pass bra bilden håller i upplösning.

Allt detta ingår i ett och samma paket för att göra det så smidigt som möjligt. Det enda som krävs av dig är att du har lite datorvana och nyfiket och kreativt sinne.

När du är klar med din beställning tar vi över och trycker din fototapet.

En billig Fototapet av högsta kvalité – Made in Markaryd.

Vi använder endast kvalitetsmaterial i vår tryckprocess som är 100% original media. Alla våra tapeter och fototapeter är helt miljövänliga och trycks på helt PVC-fria tapetpapper. Våra material uppfyller både svenska och utländska standarder gällande miljö och brandklassning. Färgen vi använder i våra maskiner är vattenbaserad och helt lukt och giftfri. Trycket bleks heller inte av solljus.

Produktionen av våra fototapeter övervakas av erfaren och noggrann personal som inte släpper igenom något som ej uppfyller våra högställda krav. Detta borgar för en extremt hög kvalité på det vi levererar ut.

Betalning och leverans

Paypal för fototapeterNär du gjort klart din fototapet så trycker du på knappen ”Skriv ut”. Vi får då din beställning och börjar med att kontrollera så att allt är okej med bildkvalité och annat som kan påverka slutresultatet. När alla filer är kontrollerade så kontaktar vi dig för att få rätt leveransadress. Samtidigt med detta kommer e-betalningen via mail som vi sköter via Pay-Pal.

Pay-Pal är ett säkert betalningssystem som ger en trygghet för båda parter. Även om du inte har något Pay-Pal konto så kan du även betala med vanligt betalkort. Du kan även betala via faktura, men då är det en förskottsfaktura och förfarandet blir det samma som med Pay-Pal. Vi vill kunna erbjuda så billiga fototapeter som möjligt, så därför använder vi oss inte av factoringbolag. Anledningen är att eftersom vi tillverkar en specialprodukt så måste vi vara säkra på beställaren tar emot den.

Leveransen av fototapet / fototapeter sker med postpaket genom PostNord, som du enkelt hämtar hos ditt postombud.