Så mycket mer an skyltar

Väggord och väggtexter till alla.

Vi tillverkar även väggord och väggtexter avsett för dekoration av väggar och andra passande ytor. Själva tillverkningen är den samma som vi normalt gör för texter till både skyltar och bilar.

Vi har därför lanserat en helt ny site med fullt fokus på just väggord och väggtexter samt en mängd andra artiklar som vi också tillverkar. Detta är det vi kallar för spin off effekter av vår dagliga verksamhet, och vi har tagit det ett steg till.

Säkert har du hört talas om denna produkt? Precis som det låter så är väggord något som sitter på vägg. I gamla dar målade man olika texter direkt på väggen. Det kan man i och för sig göra idag också, men varför krångla till det? Idag gör vi orden i självhäftande plast som man klistrar direkt på väggen.

väggord i dataaffär

Fördelen med moderna väggord som man tillverkas i självhäftande plast är att de är avtagbara, samt att man kan få dem i olika storlekar. Självklart kan man ha dem som en permanent lösning, men det känns ju ändå bra att man kan ta bort dem i fall man skulle vilja. Texterna som vi producerar är inte enbart bundna till just väggar, självklart kan man ha dem på glas, dörrar och allt annat man kan komma på. Klistert som finns på filmen fäster på olika underlag, man bör dock förvissa sig innan man beställer sina egna ord att man har en yta som är optimal. Med det menat att ytan är någerlunda slät och inte allt för grovt strukturerad. Efarenheten har visat sig genom att om man har en allt för grovt strukturerad vägg, så kan man värma med en hårfön ovan på texterna och på så vis få dem att fästa och anlägga väggen bättre.

Man skall inte begränsa sig. Det finns således ingen begränsning i fantasin i vad man kan göra. Det handlar bara om att komma på idén, sen är det bara att köra vidare på den. Ibland kan det räcke med det enkla ordet och ibland kan man göra det mer avancerat med texter och symboler.

Synligt resultat snabbt med väggord.

Väggord är ett snabbt och smidigt sätt att en förändring på sitt hems väggar. Det finns hundratals alternativ och designer inom väggord som man kan välja mellan. Det finns citat, symboler, och figurer med mera. Listan kan göras oändlig på vilka möjligheter som finns.

väggord home sweet home