Så mycket mer an skyltar

Försäljningsvillkor

Frakt

Efter att ordern är lagd kommer ett mail med leveranstid och eventuell fraktkostnad att skickas till den angivna e-postadressen. Det leveransdatum som är angivit är preliminärt. Vi skickar alla varor med Postnord alternativt TNT. Om det skulle finnas några skador på godset eller emballaget skall det noteras på fraktsedeln innan den kvitteras, samt att vi omgående informeras om skadan.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi er kontakta vår kundtjänst inom sju dagar från det datum du tagit emot varan. Detta gäller både för synliga och dolda skador. Det betyder att du måste emballera av dina varor och kontrollera dessa. Om varan är synligt skadad vid leverans skall det noteras innan varan kvitteras. En skadad produkt får ej användas. Det är viktigt att du sparar emballaget för lättare handläggning av ärendet. Fotografera gärna den skadade varan och bifoga det i ett mail till oss. 

Leveranstid

Normal leveranstid för våra produkter är 2-3 dagar efter lagd order. Frakttid tillkommer. För varor som ej är lagerlagda kan vi ha en leveranstid på upp till 5 arbetsdagar. För längre leveranstider får du besked om via mail.

Ej mottagen order

Om varan ej hämtas ut från utlämningstället kommer du att bli fakturerad en kostnad för detta.

Köp & Betalning

Priser:

Våra priser är alltid exklusive moms. Vi säljer både till privat- och företagskunder. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Vid prisjusteringar på lagd beställning så informeras du alltid om detta och har då din fulla rätt att ändra eller annullera din beställning. Hos oss handlar du alltid med en fast fraktkostnad på 60 kr.

Betalsätt

Vi erbjuder följande betalsätt.

  • Kortbetalning med Visa, MasterCard och Paypal.
  • Faktura mot godkänd kreditprövning.