Fototapeter - Så mycket mer an skyltar

Fasadvepa för utomhusbruk

Visste du att en fasadvepa är ett mycket kostnadseffektivt sätt att synas jämfört med en traditionell skylt? En vepa gör det möjligt för dig att göra tillfälliga kampanjer, fasta statiska budskap eller helt enkelt utforma den som en skylt. Eftersom livslängden är förhållandevis lång får du bra payback på din investering. Vepor ger dig många fördelar som du kan använda dig av i din marknadsföring.

Fasadvepor i alla storlekar.

En fasadvepa är egentligen en banderoll i stort format. Vi trycker i många olika storlekar och har all tänkbar extra konfektion som kan behövas i form av öljetter, kederlister, skenor, sömmnad, eller förstärkningsband. Våra vepor tål att sitta uppe när det blåser.

Vi använder mestadels det man kallar för Mesh till våra fasadvepor eftersom den släpper igenom luft genom sina små hål som denna duk har. Vi rekommenderar inte att man använder sig av en tät duk. Anledningen är att den dels att den har en högre vindbelastning samt också en större vikt. Allt tillsammans ökar risken för att vepan blåser ner.

Vi hjälper dig med din fasadvepa.

I vårt närområde ombesörjer vi montering av fästen och fasadvepa. Våra duktiga montörer har lång erfarenhet av just montage på fasader och de vet hur man får till en bra infästning som håller! Vi kan även skicka dig vepa och fästen så du själv kan montera din vepa.

Uppsättningen.

Det bästa sättet är att bygga upp en list som man sedan hänger in vepan i, på så sätt sitter den säkert, samtidigt som den tål vindbelastning. Vi säljer också bildhissar för ett enklare bildbyte. Allt handlar om vad du som kund har för önskemål och syfte med din fasadvepa.

Tillverkningen.

Idag trycker vi fasadvepor i stora inkjet-skrivare. Det  gör att man inte har någon som helst begränsning i antalet färger, eller hur man vill göra sin design. Du kan utan problem fotografisk kvalité på trycket vi levererar. Vår högsta ambition är att alltid leverera hög kvalité därför använder vi oss endast av material som uppfyller våra krav på hållbarhet och färgåtergivning.

Är du intresserad så tveka inte att ta kontakt med oss, så hjälper vi dig från start till mål. Vi delar med oss av vår erfarenhet och ger dig råd och tips på all viktiga saker att beakta. Det är viktigt att tänka på hur man utformar orginal och budskap så man får maximal utdelning av sin investering av fasadvepan. Likadant är det med hur man tänkt att fästa upp fasadvepan på väggen, då det finns en mängd olika system att välja mellan. Allt från en fixerad till en flexibel bildhiss. Viktigt att tänka på är att en fasadvepa kan kräva bygglov, och att vi ej på något sätt kan hållas ansvarig för någon skada veporna kan tänkas göra på person eller egendom. Detta är upp till kunden att själv göra denna riskanalys.

Ett urval av fasadvepor som vi levererat.

Bilderna här nedanför visar ett antal fasadvepor som är installerade i Markaryd och Strömsnäsbruk. Storleken är varierande men gemensamt för alla är att de sitter uppfästa med ett upphäningssytem som är monterat på vägg, och det möjliggör snabba och enkla byten av aktuell fasadvepa.

 

Fasadvepa - Smartbook

Fasadvepa -Edit Print

 

Andra fasadvepor