Så mycket mer an skyltar

Bildekor och fordonsdekor

Bildekor och fordonsdekor är samma sak

Bilen är det bästa redskapet att sprida sitt företags budskap eller logo. Med vår långa erfarenhet av bildekor så vet vi vilka material och vilka applikationer som fungerar i längden. Det är extremt viktigt att bildekoren håller sig fräsch under många år. En bildekor som går sönder eller bleks är inget som ger bra intryck varken för kunden eller oss.

När man jobbar med bildekor så är det viktigt att tänka på desigen, att den skall ha en framträdande och tilltalande aspekt som blir positiv för ägaren av fordonet. Bildekoren skall spegla den identitet som kunden har, och lyfta fram kunden budskap på kortast möjliga tid.

Fordonsdekor med unik design.

Som kund till oss så får ni alltid en unik design som skiljer sig ifrån mängden, vårt mål är att varje projekt skall vara kundunikt oavsett om du endast behöver en enkel bildekal eller bildekor eller en avancerat helfoliering av ditt fordon.

Med mer än 10 års erfarenhet av att dekorera fordon så kan vi erbjuda dig den bästa servicen och den bästa garantin för att du blir 100% nöjd !

Bildekor som görs av material med högsta kvalité

Materialen vi jobbar med är enbart 3M och Avery för högsta kvalité till ett bra pris ! Vi vill att våra jobb skall vara lika fina efter några år, så därför lönar det sig i längden att använda riktiga material. Av den anledningen lämnar vi också en garanti på varje jobb! Vi använder både folie och printade material till bildekor. Mest använder vi en kombination av båda slagen för att få fram bättre effekter visuella effekter och uppmärksamhet.

Carwrapp och helfoliering av bilar och lastbilar

Carwrapping, eller foliering av fordon som det heter på svenska är en ny trend som ökat mer och mer sista tiden. Vi gör också dessa typer av jobb. Vi är utbildade och har en relativt lång kunskap om detta. Vi fixar foliering av ditt fordon, oavsett om det är en personbil eller en lastbil.

Vi finns i Markaryd

Inget jobb är för litet för oss.. Vi finns i Markaryd och vi har en centralt placerad lokal för montage. Tillsammans med Däck och Bilvård i Markaryd, har vi nu skapat en montagedepå vilket innebär att du som kund kan få en helhetslösning av både bilvård och montering av dekaler. Med detta samarbete kan du samtidigt som bilen dekoreras, få bilen tvättad & städad, nya däck pålagda mm, eller lackförseglad på en och samma gång. Däck och Bilvård finns i Markaryd och deras stora utbud av tjänster och produkter finner du på deras hemsida Har du frågor om bildekorering så tag kontakt med oss....!

Bildekor i avancerat utförande.
Bildekor i avancerat utförande.

Helfoliering av lastbilsskåp.
Helfoliering av lastbilsskåp.

2-färgs solidfolie dekor till företagsbil.
2 Färgs solidfolie dekor till företagsbil.

Styling med 3M 3D Kolfiberfilm. Äkta look!!
Styling med 3M 3D Kolfiberfilm. äkta look!!

Blandade bilder från gånga års projekt....
Blandade bilder från gångna års projekt....

Helfoliering av lastbilsskåp på både bil och släp.
Helfoliering av lastbilsskåp på bå;de bil och släp.

Varselmärkning till Räddningstjänsten. Prismareflexer.
Varselmärkning till Räddningstjänsten. Prismareflexer.

Varselmärkning till Ledningsfordon Räddningstjänsten. Prismareflex
Varselmärkning till Ledningsfordon Räddningstjänsten. Prismareflex

Dekorering av 2 st öörskolebussar till Nyköpings Kommun
Dekorering av 2 st förskolebussar till Nyköpings Kommun

Blandade bilder från gångna års projekt....
Blandade bilder från gångna års projekt....