Så mycket mer an skyltar

Banderoller med reklamtryck

Billiga banderoller för alla behov

Användningsområdet för en banderoll är stort då banderoller är ett betydligt billigare och enklare media att använda än en vanlig traditionell skylt, och är därför ett riktigt smart sätt att synas. Oavsett om det är ett stort multinationellt företag eller ett litet enmansföretag så har alla nytta av banderoller i sin marknadsföring.

Idag går det att tillverka billiga banderoller snabbare och det går även att få dem helt miljövänliga. De material vi främst jobbar med är de man kallar för täta och mesh. Båda slagen är gjorda i vinyl. Mesh är det man normalt kallar för nätbanderoll. Nätbanderollen har massvis med små hål, ytan är helt perforerad och lämpar sig för stora byggvepor eller på extremt blåsiga platser. Det andra slaget är det man kallar för just täta banderoller, med det menat en helt slät och tät duk. Oavsett karaktär på duken så erbjuder vi både billiga och premium-banderoller.

Våra banderoller är billiga trots en hög kvalité på trycket

Vi har valt att enbart använda banderoll-material som är godkända och vedertagna ur miljösynpunkt och som dessutom är kvalitetstestatade i alla led. Våra material är av högsta kvalité och har en hög gramvikt. Vår filosofi är att en kvalitets-banderoll skall ha en hög gramvikt. Att materialen har en hög gramvikt är viktigt då det påverkar banderollens hållbarhet. Alla våra material är tillverkade i Europa och följer EU:s miljökrav. Vi trycker helt i egen regi och vi ställer sjukt höga krav på slutresultatet. Vi har helt tagit bort lösningsmedel i vår tryckprocess, vilket innebär att vi idag kan erbjuda morgondagens banderoller gällande miljökrav.

Vi trycker banderoller i alla utföranden och storlekar

Hos oss finns det inga begränsningar i hur stora eller hur små banderoller man kan tillverka. Vi tillverkar banderoller i precis den dimension som kunden vill ha dem i. Vi monterar in öljetter på varje meter och vi kan också sy på extra förstärkningsband i kanterna för att ge din banderoll extra styrka. Med denna extra konfektion kommer dina banderoller garanterat att hålla. Viktigt att tänka på är att banderoller kan kräva bygglov, och att vi inte på något sätt ansvarar för någon person eller egendomsskada som kan uppstå vid blåst. Denna riskanalys måste och skall kunden själv ansvara för.

Banderoller med dubbelsidigt tryck

Vi kan nu även erbjuda dubbelsidigt tryck på våra banderoller. Detta är en nyhet som vi nyligen har fått möjlighet till. Precisionen är riktigt bra, även på stora tryckytor. När man trycker en dubbelsidig banderoll använder man en duk som har en ljusspärr, det man kallar för en blockout. Detta är bara för att ingen sida skall lysa igenom till den andra och visuellt förändra trycket. Dubbelsidiga banderoller lämpar sig för evenemang där man vill sprida sitt budskap åt båda håll, exempelvis vid olika typer av sportevenemang och mässor. Det går även fint att göra en banderoll med ett stående budskap för att hänga den i en galleria eller liknande.

Snabba leveranser till hela landet

Vi finns i Markaryd i södra Småland och leverar idag banderoller till kunder runt om i landet. Oavsett om du håller till i Stockholm, Göteborg eller Malmö så fixar vi leveransen av banderoll / banderoller snabbt och tryggt till din dörr.

Normal leveranstid är 2-3 dagar från order.

Här nedanför ser du vår prislista

Dubbelsidiga banderoller

Prislista Dubbelsidiga banderoller, med blockout. 650gr
Öljettering ingår i nedan angivna priser. Ev frakt tillkommer.

Kvalitets banderoller

Prislista Standard banderoller, Enkelsidig 650gr
Öljettering ingår i nedan angivna priser. Ev frakt tillkommer.

Höjd x bredd

Höjd x bredd

Höjd x bredd

Höjd x bredd

Höjd x bredd

Höjd x bredd

1 x 1 m:

650.-

2 x 2 m:

2220.-

2,5 x 2 m:

Offert

1 x 1 m:

350.-

2 x 1 m:

700.-

2,5 x 2 m:

1 x 2 m:

1300.-

2 x 3 m:

3000.-

2,5 x 3 m:

Offert

1 x 2 m:

600.-

2 x 2 m:

1400.-

2,5 x 3 m:

1 x 3 m:

1950.-

2 x 4 m:

3920.-

2,5 x 4 m:

Offert

1 x 3 m:

920.-

2 x 3 m:

2100.-

2,5 x 4 m:

1 x 4 m:

2600.-

2 x 5 m:

4800.-

2,5 x 5 m:

Offert

1 x 4 m:

1200.-

2 x 4 m:

2800.-

2,5 x 5 m:

1 x 5 m:

3250.-

2 x 6 m:

5760.-

2,5 x 6 m:

Offert

1 x 5 m:

1525.-

2 x 5 m:

3100.-

2,5 x 6 m:

 

Vänligen kontakta oss för mängdrabatt !
OBS! Alla priser förutsätter ett tryckfärdigt orginal ifrån kund!

Mer information om våra banderoller och om materialen vi gör dem av:

Tyg:

En banderoll i tyg har en stor fördel jämfört med de andra slagen. Tyg är lätt och det fungerar riktigt bra med banderoller i tyg i många lägen, en stor fördel är att den är lätt att ta med sig då man antingen kan rulla eller vika ihop den. Den fungerar bra utomhus och kanske bäst inomhus.  När vi tillverkar banderoller i tyg så syr vi alltid in kanten ihop med ett förstärkningsband som vi sedan slår in öljetter i.

Tät banderollduk.

Detta är en gammal beprövad klassikser som fungerar i alla lägen. Som vi skrivit här ovanför så anser vi att banderoller bör göras i en hög gramvikt och de banderoller vi använder ligger mellan 450 – 650 gram/m2. Alla våra banderoller är av hög kvalité och har en bra armering inne i väven som gör att de håller för tuffa tag.

Nätbanderoll också kallat för mesh.

Nätbanderoller fyller sin funktion utomhus och gärna på blåsiga platser. Nätbanderoller kan också sys ihop till en stor banderoll. Det finns en nackdel att tänka på med denna typ. Sätter man upp den fritt finns det en risk att färgerna kan se bleka ut, utan att de är det. Orsaken är att det är ljusare bakom och att detta ljus tränger igenom. I och med att den är ihålig så släpper den igenom lite luft och därigenom så belastas den inte lika mycket som en tät banderoll.

Populärt val vid blåsiga platser där banderoller sätts upp "fritt" och inte mot någon vägg. Meshen är ihålig och släpper igenom vind vilket gör den stabilare vid blåst. I annat fall rekommenderar vi istället att man väljer en banderoll i tyg eller vinyl då dessa material ger skarpare och tätare tryck.