Så mycket mer an skyltar

Om oss

Låt oss hjälpa Er att på bästa sätt göra en exponering som verkligen syns i bruset på mediamarknaden. Vårt utbud av produkter är stort och vi har alltid en lösning nära till hands inom de kategorier vi jobbar inom.

En rak kommunikation i stort format

Vi vill inte lura dig med att vara kaxiga och säga att vi är ledande inom vår bransch, det vore inte ärligt. Vad vi kan säga är att vi är väldigt duktiga på det vi jobbar med, då allt från början började med ett intresse som sedan växte och växte till det vi är idag. Vi är lika duktiga som våra stora kollegor, men med ett mindre företags flexibilitet och smidighet. Vi är specialister på att trycka i storformat där slutprodukten ofta blir rollup, roll-up eller stora banderoller. Vi trycker med andra ord allt från minsta A4 rollup till den största vepan och allt i samma höga kvalitet med en snabb leverans till ett riktigt bra pris.

Skillnaden mellan oss och våra stora kollegor är att vi har korta beslutsvägar, mindre organisation och ett effektivt flöde från order till leverans. Dessutom har vi en passion för det vi arbetar med, vilket gör oss lyhörda för våra kunders behov.

Vi har sysslat med storformatstryckning på alla möjliga material i över 10 år.

Försäljning via webben

Söker du efter portabla mässdisplayer så missa inte att klicka in på vår Rollup sida, där vi har kanonfina erbjudande på just olika sådana displayer som vi valt ut för internetförsäljning. I denna avdelning finns en handfull olika varianter som vi valt ut då vi säljer mycket av dem. Leveranstiden ligger på cirka 2-3 dagar till kund efter godkänd order. på en del produkter är vi kanske mest prisvärda?

För det privata hemmet och även för företag, har det på senare tid blivit populärt att använda sig av olika former av väggord och väggdekaler, fönsterdekorer och insynsskydd som utsmyckning på väggar och fönster. Denna form av dekor är mycket tilltalande och effektfull. Det finns ett stort utbud av motiv och texter man man använda. Vill man köpa fönsterdekor, insynsskydd och frostad film eller väggord så kan man besöka vår webshop som heter dekorstil.se. Där har vi samlat sådana produkter som vi vet att man kan ha användning för i hemmet och på företaget. I och med att de ligger på en webshop så är det enkelt att göra ett köp, eftersom webshoppen har öppet 24/7.